OFERTA

Oferta obejmuje:

Kompleksową obsługę:
-szkoleń i konferencji, bankietów,
-lunche,
-grile, pikniki oraz imprezy plenerowe,
-kameralne przyjęcia domowe (chrzciny, kominie, urodziny),
-wesela.

Możliwość wykonywania usług w lokalu wskazanym przez klienta, z towarem klienta.

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE:

OBIAD
Danie I:
Rosół
Cebulowa
Zupa krem (dowolna), dodatki: groszek ptysiowy, grzanki i kluseczki


Danie II:
ziemniaki + kotlety:
-schab po parysku 
-marszale
-pierś faszerowana
-mielone
-zrazy wołowe lub wieprzowe
-kotlet hawajski
-polędwiczka wieprzowa faszerowana w sosie żurawinowym lub borowikowym
-cordon bleu
-de volaille
-stek wieprzowy w sosie z zielonego pieprzu
 -warkoczyki z piersi
-pałki drobiowe faszerowane
-udziec grilowany
-sakiewka faszerowana (grzyby, szpinak, ser feta)
-schab po królewsku
-roladki schabowe
-filet drobiowy panierowany

surówki :
  •  buraczki
  • kapusta biała
  •  grecka
  •  colesław
  •   marchewka z jabłkiem i rodzynkami 
  •  wiosenna
  •  z pory 
  • z selera z ananasem 
  • kapusta pekińska z sosem winegrette

DANIA NA GORACO:
  1. Karkówka z kluskami śląskimi 
  2. Golonki z kapustą kiszoną zasmażaną 
  3.  Golonka po bawarsku
  4. Pstrąg w migdałach
  5. Pieczony karczek z sosem pieczarkowo - kaparowym 
  6. Bigos staropolski 
  7. Szaszłyki drobiowe lub wieprzowe  na kolorowym ryżu 
  8. Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym z ryżem 
  9. Ale prosie z kaszą w sosie pieczeniowym lub borowikowym 
  10. Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym
  11. Maczanka krakowska 
  12. Żeberka pieczone z kapustą
  13. Barszcz czerwony z krokietami lub pasztecikami
  14. Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem 
  15. Żur na wędzące 
  16. Zupa krzepka
  17. Zupa królewska 
  18. Zupa gulaszowa 
  19. Flaki 
  20. Zupa meksykańska 
  21. Zupa węgierska 
  22. Kwaśnica na wędzące 
POTRAWY NA ZIMNO (przystawki):  
  1. Sałatka hawajka 
  2. Sałatka gyros 
  3. Sałatka jarzynowa
  4. Sałatka brokułowa
  5. Sałatka grilowa
  6. Sałatka tortellini 
  7. Pomidory pod pierzynką 
  8. Galantyna z sosem tatarskim lub porowo - orzechowym
  9. Galantyna w galarecie
  10. Szczupak faszerowany
  11. Galaretki drobiowe
  12. Schab w galarecie
  13. Patera mięs pieczonych 
  14. Mini szaszłyczki drobiowe 
  15. Szynka zawijana z musem chrzanowym 
  16. Tatar wołowy 
  17. Tatar śledziowy w pieczonych ziemniaczkach 
  18. Tatar z łososia
  19. Ptysie faszerowane 
  20. Śledź z żurawiną 
  21. Śledź po kaszubsku 
  22. Śledź po żydowsku 
  23. Śledź po szwedzku 
  24. Miks serów 
  25. Rolada szpinakowa z łososiem 
  26. Roladki z łososia z serkiem w cieście francuskim  
  27. Ryba po japońsku  
    +STRZECHA ZE SWOJSKIMI WĘDLINAMI

    DYSPONUJEMY:
    -strzechą z wyposażeniem,
    -podgrzewacze ( do zup i mięs),
    -zaparzacze do kawy i herbaty, 
    -lustra,
    -schody do ciasta, 
    -cooler do lodu, 
    -dużym gazowym grilem,