Oferta obejmuje:
Kompleksową obsługę:
-szkoleń i konferencji, bankietów,
-lunche,
-grile, pikniki oraz imprezy plenerowe,
-kameralne przyjęcia domowe (chrzciny, kominie, urodziny),
-wesela.
-szkoleń i konferencji, bankietów,
-lunche,
-grile, pikniki oraz imprezy plenerowe,
-kameralne przyjęcia domowe (chrzciny, kominie, urodziny),
-wesela.
Możliwość wykonywania usług w lokalu wskazanym przez klienta, z towarem klienta.
PRZYKŁADOWE MENU WESELNE:
OBIAD :
PRZYKŁADOWE MENU WESELNE:
OBIAD :
Danie I:
Rosół
Cebulowa
Zupa krem (dowolna), dodatki: groszek ptysiowy, grzanki i kluseczki
Cebulowa
Zupa krem (dowolna), dodatki: groszek ptysiowy, grzanki i kluseczki
Danie II:
ziemniaki + kotlety:
-schab po parysku
-marszale
-pierś faszerowana
-mielone
-zrazy wołowe lub wieprzowe
-kotlet
hawajski
-polędwiczka wieprzowa faszerowana w sosie żurawinowym lub borowikowym
-cordon bleu
-de volaille
-stek wieprzowy w sosie z zielonego pieprzu
-warkoczyki z piersi
-pałki drobiowe faszerowane
-udziec grilowany
-sakiewka faszerowana (grzyby, szpinak, ser feta)
-schab po królewsku
-roladki schabowe
-filet drobiowy panierowany
-cordon bleu
-de volaille
-stek wieprzowy w sosie z zielonego pieprzu
-warkoczyki z piersi
-pałki drobiowe faszerowane
-udziec grilowany
-sakiewka faszerowana (grzyby, szpinak, ser feta)
-schab po królewsku
-roladki schabowe
-filet drobiowy panierowany
surówki
:
- buraczki
- kapusta biała
- grecka
- colesław
- marchewka z jabłkiem i rodzynkami
- wiosenna
- z pory
- z selera z ananasem
- kapusta pekińska z sosem winegrette
DANIA
NA GORACO:
- Karkówka z kluskami śląskimi
- Golonki z kapustą kiszoną zasmażaną
- Golonka po bawarsku
- Pstrąg w migdałach
- Pieczony karczek z sosem pieczarkowo - kaparowym
- Bigos staropolski
- Szaszłyki drobiowe lub wieprzowe na kolorowym ryżu
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym z ryżem
- Ale prosie z kaszą w sosie pieczeniowym lub borowikowym
- Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym
- Maczanka krakowska
- Żeberka pieczone z kapustą
- Barszcz czerwony z krokietami lub pasztecikami
- Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem
- Żur na wędzące
- Zupa krzepka
- Zupa królewska
- Zupa gulaszowa
- Flaki
- Zupa meksykańska
- Zupa węgierska
- Kwaśnica na wędzące
POTRAWY
NA ZIMNO (przystawki):
- Sałatka hawajka
- Sałatka gyros
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka brokułowa
- Sałatka grilowa
- Sałatka tortellini
- Pomidory pod pierzynką
- Galantyna z sosem tatarskim lub porowo - orzechowym
- Galantyna w galarecie
- Szczupak faszerowany
- Galaretki drobiowe
- Schab w galarecie
- Patera mięs pieczonych
- Mini szaszłyczki drobiowe
- Szynka zawijana z musem chrzanowym
- Tatar wołowy
- Tatar śledziowy w pieczonych ziemniaczkach
- Tatar z łososia
- Ptysie faszerowane
- Śledź z żurawiną
- Śledź po kaszubsku
- Śledź po żydowsku
- Śledź po szwedzku
- Miks serów
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Roladki z łososia z serkiem w cieście francuskim
- Ryba po japońsku
DYSPONUJEMY:
-strzechą z wyposażeniem,
-podgrzewacze ( do zup i mięs),
-zaparzacze do kawy i herbaty,
-lustra,
-schody do ciasta,
-cooler do lodu,
-dużym gazowym grilem,